Mobil szűrőállomás

Cégünk preventív céllal egészségügyi szűrőkamiont hozott létre. Vizsgálataink között az alábbi szűrések kaptak helyet: labor, optometria, szájüreg – fogazat áttekintése, ultrahang, EKG, BMI, bőrgyógyászat, infradiagnosztika, konzultáció. A vizsgálati tematika úgy épül fel, hogy az egyes vizsgálati
eszközök alkalmasak legyenek az emberi szervezet komplex rálátására.

 

A VIZSGÁLÓ

Egyedileg készített bútorok valamint a legmodernebb technikai berendezések, eszközök alkalmazásával tesszük komfortossá Ügyfeleink és Kollégáink részére a nálunk töltött időt. A csúcsminőségű eszközök alkalmazása lehetővé teszi a precíz, pontos diagnózis felállítását. A szokottól eltérően a kamionban zárható mellékhelyiség került kialakításra, melyben kézmosó csap és érintés nélkül adagoló rendszer biztosítja a maximális higiénia elérését. Ez utóbbi minden rendelőben megtalálható.

Az egyes vizsgálók egymástól szeparáltak. A kívánt hőmérséklet beállításáról központi klímaberendezés gondoskodik (hűtés, fűtés). A klímarendszer kiépítésekor egy légcsatorna is kialakításra került, mely az elhasználódott levegőt zsilipeli ki a kamionból 1700 m3/óra kapacitással.

Áramellátás biztosítása: Az áram folyamatos, zavartalan biztosítása érdekében, a helyszíni áramforrás kamionhoz történő csatlakoztatásával biztosítjuk. Áramingadozás illetőleg áramszünet esetén kiépítésre került a szűrkamionban egy szünetmentes tápegység, mely 24 órán keresztül biztosítja az áramot.

Víz felhasználás: Kiépítésre került a kamion aljára két csatlakozási csonk, mely egyike biztosítja a tisztavíz felvételét, míg a másik a szennyvíz leeresztésére szolgál, így, ezen keresztül lehetővé válik az adott helyszínen a víz és szennyvízhálózathoz történő közvetlen csatlakozás.
Továbbá a kamion aljára kiépítésre került egy 120 literes tisztavíz befogadására alkalmas tartály valamint egy 150 literes szennyvíztartály. Ott ahol a közvetlen csatlakozás nem biztosított, ott pufferként tudnak működni.